Over de Meulen

Hartelijk welkom op de website van restaurant De Meulen in Oirschot. De Meulen bevindt zich in het groene hart van Brabant. Het pand is gelegen aan de bekende molen ‘De Korenaar’, een historisch monument dat stamt uit 1857. Achter het restaurant bevindt zich de schitterende eigen tuin die vanaf de lentemaanden volop in bloei staat, en de mogelijkheid biedt om heerlijk buiten te dineren.

Op deze karakteristieke locatie zet chef-kok Martino Verbruggen u culinaire hoogstandjes voor. Zijn aanpak valt het best te omschrijven als een verfijnde Franse keuken, waarbij seizoensproducten een zeer grote rol spelen.

De menukaart verandert dan ook regelmatig van samenstelling, waardoor De Meulen zelfs voor de meest veeleisende restaurantbezoeker elke keer weer een verrassende en aangename belevenis wordt. Topkwaliteit en een sfeervolle, ongedwongen ambiance staan bij restaurant De Meulen dus voorop.

Sinds begin december 2008 is De Meulen, door de Michelin organisatie, onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze prijs/erkenning staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Daarnaast is de Meulen in 2010 door de Gault Millau bekroond met een ‘prijs-plezier’ onderscheiding!

 

 

Webdesign by Delta IT